Om oss

Om Vibroakustik

Vibration, buller och akustik

Vibroakustik Sverige AB arbetar med mätning, analys och åtgärd av buller- och vibrations-problem inom många olika områden. Vi som arbetar i företaget har många års erfarenhet av projekt och uppdrag inom området. Förutom att lösa buller och vibrationsproblem arbetar vi med att skapa rätt akustik i lokaler för till exempel tal och musik. Vi erbjuder också utbildningar om ljud och vibrationer.

Vibroakustik Sverige AB erbjuder professionella mät- och analystjänster inom området buller- och vibrationsområdet till företag inom olika branscher, kommuner, statliga verk och institutioner. Åtgärdsinriktade uppdrag skall erbjudas med lösningar på olika buller- och vibrationsproblem.

Vibroakustik Sverige AB är ett Norrbottensföretag som är baserat i Luleå,  ca 2 km från Luleå centrum. I företaget arbetar Ingenjörer med lång erfarenhet av buller och vibrationsfrågor.

Vi erbjuder

Absorbenter

Vibroakustik Sverige AB erbjuder utöver professionella mät- och analystjänster även ljudabsorbenter. Önskar du rådgivning eller vill du beställa kontakta oss via länken nedan.

Om Vibroakustik

Samarbetspartners

bdx
ncc
Print
ssab-logga
ltu
vattenfall20logga
bodens-kommun-logo-7133912C57-seeklogo.com
boliden-logo
logo
nyab-logo